Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/6/c/tekstilkredssyd.dk/httpd.www/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141 2010-2011

Maskinstrik v/Annette Frølund

Maskinstrik – strik til festlige lejligheder v/ Annette Frølund

Lørdag og søndag 22. og 23. januar 2011

Vi har igen i år haft et maskinstrikkekursus ved Annette Frølund og i år var emnet : Strik til festlige lejligheder. Vi lærte at strikke trådhulstrik, forskellige hulmønstre, platinstrik, flæser m.m. - i materialer og modeller, der kan bruges til festlige lejligheder.

Juleinspiration

Julearrangement – smykker i uld og andet v/ Ruth Søndergaard

Onsdag d. 1. december 2010.

Den første december var det tiden for foreningens årlige julehygge og inspirationsaften, som ifølge traditionen foregår på seminariet, helt traditionelt blev aftenen dog ikke, da håndarbejdslokalet er flyttet til bygningen på den anden side af vejen.

Værkstedsbesøg

Værkstedsbesøg hos Lene Frandsen, Zig-Zign

Onsdag 13. oktober 2010

Vi mødte talstærkt op hos Lene og Zig-zign en regnvejrsaften i oktober, og startede med at besigtige hendes værksted. Her blev vi duperede over at se så store mængder uld i en ubeskrivelig farvepalet. 

Håndarbejdsdag

Håndarbejdets Dag – inspiration til redesign

Søndag d. 7. november 2010.

Temaet til Håndarbejdets dag var ”Inspiration til re-design, køb salg bytte”. Der var fire forskellige workshops; ”Smykker og småting”, ”Tasker i alle afskygninger af genbrugsmaterialer”, ”Den kogte uldtrøje” og ”Draper og forny”, så der var nok af gode ideer at gå i gang med.

Herning Turen

Udflugt til Herning

Lørdag d. 4. september 2010.

En rigtig god tur, vi startede i Videbæk Stof- og Sycenter, hvor der var mange gode metervarer, der fristede, og som man ved nærmere eftertanke faktisk ikke kunne undvære. Derefter gik turen videre til Tekstilforum, hvor vi så Hernings tekstilhistorie gennem de gamle maskiner, - både væve- og strikkemaskiner samt specialfremstillede symaskiner og derefter særudstillingen ”Vægtæpper og keramik”.