Værkstedsbesøg

Værksteds- og butiksbesøg hos E-beth i Slagtergade

Da Runa Hellesøe er flyttet til Nyord på Møn har Elsebeth fra Årø overtaget butiks-lokalerne. Vi måtte undvære at se Runa lave glasperler, men til gengæld havde Elsebeth planlagt et modeshow.

Udflugt til Oksbøl

 Tekstiler_i_hjertet af Oksbøl

Vi mødes 15 damer på en vind-om-sust Silvan-parkeringsplads i Haderslev, en kold morgen den 10. marts 2012. Turen gik til Ravmuseet i Oksbøl, hvor vi fik en rundvisning i den permanente ravudstilling af museumsinspektør Mariann Ploug. Hun fortalte levende og med mange anekdoter om ravets historie og svingende værdi op gennem tiden. www.tekstilkredssyd.dk 7

Strikkemaskinkursus

 

Flerfarvemønstre på strikkemaskine v/ Annette Frølund

Flere af deltagerne fra Jette og Mettes kursus deltog også i kurset med flerfarvemønstre med Annette Frølund i weekenden 4. og 5. februar. Det er tredje gang vi har besøg af Annette, og som de to foregående kurser inspirerede hun os til at arbejde indenfor en defineret ramme, som denne gang handlede om flerfarvestrik og fladedækkende mønstre, borter og enkelt motiv.

Generalforsamling og åbent værksted

Åbent_værksted i forbindelse med generalforsamlingen: I tråd med magiske garner

De seneste år har vi i forbindelse med generalforsamlingen haft nyuddannede fra Designskolen i Kolding til at fortælle om deres afgangsprojekt, men i år mente vi, at tiden var kommet for et nyt koncept. Vi inviterede til åbent værksted med nogle af Garnindkøbsforeningens ”magiske garner”. 23 interesserede kvinder mødte op til dette nye tiltag, hvor leg/eksperimenter med nye/andre materialer og teknikker i en ligeværdighed og med gensidig inspiration for øje, var omdrejningspunktet.

Inspirationsaften

Inspirationsaften i det Kreative Værksted v/ Dorthe Rasmussen

18 kvinder valfartede den 5. sept. til sæsonens første arrangement, som fandt sted i Det Kreative Værksted på Gammelbro Campingplads i Årøsund. Her har Dorthe fået skabt et unikt hobbyværksted, som campingpladsens gæster, og alle andre der skulle have lyst, frit kan benytte sig af.

Side 1 ud af 2