Gensidig inspiration i et arbejds- og interessefælleskab - studiekredse
Som noget nyt har vi i år forsøgt os med små studiekredse med forskellige interesseområder. Der er i løbet af vinteren blevet afholdt 3 officielle medlemsaftener, hvor medlemmerne har kunnet mødes om det, der interesserede os inden for det tekstile felt.

Weekend kursus på Cafe Ellegaard v/ Ellen Qvortrup
Så fik vi gang i sæsonens første kursus. 10 medlemmer og bestyrelsen mødte forventningsfulde op til denne weekend.
En weekend hvor vi skulle afprøve, eksperimentere, undersøge og lege med forskellige teknikker.

Birkebark ved Søren Hjuler

13 medlemmer mødte op med store forventninger om at lære noget om birkebark. Søren havde diverse eksempler med, som
kunne give os en ide om, hvad vi kunne fremstille.

Billedvævning ved Mona Lise Martinussen

Den 23.-24. oktober + 2. december 2015.

Dette kursus omhandlede billedvævning, og med en flok forventningsfulde kvinder og en erfaren/engageret underviser havde vi alle muligheder for et godt kursus.

Mona Lise havde medbragt alle materialer, der skulle bruges (ramme, holdere, vævebog samt garn), så vi kunne bare gå i gang. Der var lagt op til et fælles udgangspunkt med mulighed for valg af forskellige sværhedsgrader (kompendium). Dette gav mulighed for at væve et billede, samtidig med at vi lærte forskellige teknikker inden for billedvævning.

Maskinstrikkekursus ved Marianne Middelhede Jensen.

I weekenden den 16.-17. januar fik vi afholdt vores årlige maskinstrikkekursus med Labyrintstrik som tema. Denne gang var kursusstedet Moltrup Forsamlingshus.

Der var fuldt hus med 12 tilmeldte plus tovholder.  Alle viste stor interesse og kæmpede en kamp med maskinerne og med at få mønstrene kodet ind eller hulkortene klippet.  Der kom ikke de store kreationer med hjem, men en masse prøver, som der så kan arbejdes videre ud fra. Der blev givet udtryk for, at alle havde haft et godt kursus og stemningen under hele forløbet var i top.

Side 1 ud af 3