Udflugt til Vejen og omegn

Vi startede, som vi plejer, fra parkeringspladsen på Sverigesvej og denne gang i fantastisk dejligt vejr. Første stop var Garngaragen i Brørup. Det var en hyggelig butik med fin betjening, kaffe på kanden og en masse dejligt garn, som mange fik lyst til at få med hjem, så de kunne afprøve, hvordan det vil være at strikke og hækle i.

Spinding

Vi er tre spindere (måske snart fire), der hygger os ca. en til to gange om måneden. Vi mødes hjemme privat og aftaler fra gang til gang, hvor det skal være.

Vi tager på ture for at se fårene/lammene blive klippet og får som regel uld med hjem. Vi har flere kontakter til fåreklippere, så vi har rig mulighed for at erhverve den lækreste uld.

Udtryk med nål og tråd - at sy små stofbilleder

Over to forlængede aftener med 3 ugers mellemrum førte Ellen Qvortrup os gennem processen, at skabe et tekstilt billede, der fortæller en historie. Den første aften lavede Ellen oplæg/en øvelse, hvor fokus var på ideer til, hvordan kompositionen/motivet kan bygges op.

Naturen flytter ind: maskinstrikkekursus

Lørdag d. 3. og søndag d. 4. februar blev der afholdt maskinstrikkekursus ved Dorthe Merethe Lykke Jensen. Da der var for få tilmeldte, blev kurset gennemført til en lidt forhøjet pris, men det var heldigt at deltagerne var med på det, for vi havde en fin weekend i Moltrup til lyden af strikkemaskinernes særlige lyde.

Vi skulle medbringe tre ting fra naturen for eksempel sten, bark, blade.

Side 1 ud af 3